Help Irma in haar strijd tegen MS

Help Irma in haar strijd tegen MS

1 x Toegangskaart Benefietavond Irma's MisSie op 8 september 2021 (aanvang 18.30 uur)

1 x Toegangskaart Benefietavond Irma’s MisSie op 8 september 2021 (aanvang 18.30 uur)

We heten je vanaf 18.00 uur welkom op de benefietavond op 8 september 2021 in Kade10 (Westkadijk te Nijkerk)

Op de benefietavond serveert het team van Kade10 een 4 gangendiner. Tussen de gangen door is er muzikale omlijsting door B-Hetty uit Nijkerk. https://www.b-hetty.nl/ Daarnaast zullen er binnen twee tijdsblokken speciale aangeboden producten worden geveild door veiling meester Dennis van den Hoogen.

Eind september zal Irma vertrekken naar Moskou voor haar stamceltransplantatie en voor velen zal deze avond dan ook een gelegenheid zijn om haar de laatste hart onder de riem te steken! Maak daar op die avond dan ook gebruik van zodat zij zich in alle rust kan voorbereiden op het zware traject.

Let op!

  • Je ontvangt nog een aparte mail van ons om je evt keuze op te geven voor vlees, vis of vega.
  • Heb je een halve of hele tafel gereserveerd, dan betaal je het bedrag in één keer en verzoeken wij je om het geld via een Tikkie bij je andere tafelgasten te innen. Ook dan ontvang je van ons een mail zodat we weten wie er komen en wat de voorkeur is voor het hoofdgerecht.
  • Mocht de avond onverhoopt NIET door gaan i.v.m. de dan geldende coronaregels dan zal je het geld (geheel of gedeeltelijk na overleg met jou) teruggestort krijgen.

55.00